Ons kantoor is ingeschreven bij de AFM. Op basis hiervan mogen wij adviseren en bemiddelen in financiële producten en diensten van diverse aanbieders. Hierna leest u op welke gebieden wij u van dienst kunnen en mogen zijn.

Levensverzekeringen
Levensverzekeringen zijn er in veel vormen. Van een eenvoudige verzekering om de uitvaart te bekostigen tot complexe verzekeringen om uw pensioen te financieren. Maar ook een verzekering waarmee u te zijner tijd de schuld van uw hypotheek aflost kan een vorm van levensverzekering zijn. Wij hebben de bevoegdheid om te adviseren op het gebied van levensverzekeringen. Ook mogen wij het contact tussen u en de levensverzekeraar verzorgen.

Sinds januari 2013 geldt er een provisieverbod op alle levensverzekeringen, dit houdt in dat wij voor een advies of bemiddeling in deze producten, u rechtstreeks de kosten van onze dienstverlening zullen moeten doorberekenen. Wij bieden u hierin echter wel de keuze om op basis van uurtarief te gaan werken, maar wij bieden u ook de keuze om dit voor een relatief klein maandbedrag te betalen, dit principe noemen wij een maandabonnement, en zullen wij u dan ook rechtstreeks maandelijks in rekening brengen. Deze kosten zullen wij altijd vooraf met u bespreken. De tarieven hiervan vindt u onder de rubriek downloads -> vergelijkingskaarten.

Betalen en sparen
Sparen kunt u op verschillende manieren doen. Door geld te storten op een spaarrekening. Maar ook via bedrijfsspaarregelingen of via deelname aan de levensloopregeling. Ook op dit terrein mogen wij onze relaties met raad en daad bijstaan. Zowel in de fase van advisering als bij de bemiddeling tussen u en de financiële instelling.

Schadeverzekeringen

Ook kunt u bij ons  uw schadeverzekeringen laten regelen, daarvoor hebben wij met vele aanbieders en verzekeraars een overeenkomst, en kunnen u dan ook een ruim aanbod aanbieden. Hiervoor bespreken wij vooraf graag met u de premie’s, de kosten,  en de mogelijkheden. Indien u de premie’s voor uw schadeverzekeringen aan de maatschappij heeft betaald, heeft u normaal gesproken ook automatisch onze kosten betaald, die nl. een vastonderdeel zijn van de door u betaalde premie’s.

Consumptieve kredieten

Wij hebben de bevoegdheid, de kennis en ervaring in huis om u te kunnen adviseren en van dienst te kunnen zijn bij de bemiddeling in alle voorkomende consumptieve kredieten, zoals bijvoorbeeld bij een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. U kunt ons daarvoor na afspraak in ons sfeervolle kantoor bezoeken, maar wij maken uiteraard ook hiervoor graag een afspraak bij u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving. Vraagt u ons daarom gerust naar uw mogelijkheden.